HABERLER  »  TUTSO, EGE TEKSTİL VE HAMMADDELERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİNİ AĞIRLADI

TUTSO, EGE TEKSTİL VE HAMMADDELERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİNİ AĞIRLADI

Ege İhracatçı Birlikleri Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği, bu ay ki Yönetim Kurulu toplantısını TUTSO’nun ev sahipliğinde  Turgutlu’da gerçekleştirdi.
Toplantı öncesi Turgutlu Bolu Mangal Tesislerinde verilen kahvaltıya, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeri ve Tutso Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü: “ Bölgemizin önemli kuruluşlarından birini ağırlamak bizleri memnun etti. Birliğimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı konuşmada: ‘Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetimini Turgutlu’muzda misafir etmek bizleri çok mutlu etmiştir. Değerli tarım arazilerine sahip bölgemizin değerini arttırmak için ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçinde bulunduğumuz Gediz Ovası bizler için çok büyük bir nimettir. İlgili kurumlarında tarıma vereceği destekle buradan elde edeceğimiz mahsullerin ülke ekonomisine katacağı katkı, ekonomik kalkınmamıza  büyük değer katacaktır’ dedi. Faruk Aydın ayrıca bu ay ki yönetim kurulu toplantılarını Turgutlu’da yapacakları için Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği üyelerine teşekkür etti.
Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk: ‘Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının davetiyle bu ay ki toplantımızı Turgutlu yapacağız.  Bizim üyemiz olan Turgutlu’da faaliyet gösteren sanayicilerimize ihracatla ilgili her türlü desteği vermeye de devam ediyoruz. Yönetim kurulu toplantılarımızı değişik yerlerde yapmak, oradaki ihracatçılara ulaşmak açısından bizler için çok önemlidir’ dedi.
Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin Ekim ayı Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, yapılan kahvaltının ardından TUTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda, ağırlıklı olarak Uluslararası Pamuk İstişare Komitesi (ICAC) ‘nin açıkladığı istatistiki veriler üzerinde duruldu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası