HABERLER  »  TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ İÇİN DÜZENLENEN İMZA TÖRENİNDE YER ALDIK

TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ İÇİN DÜZENLENEN İMZA TÖRENİNDE YER ALDIK

02.11.2017 - Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen "Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni"ninde yer aldık.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın da yer aldığı imza töreninde beşli ortak girişim grubu olan Anadolu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding tarafından üretilecek yerli otomobil için imzalar atıldı.

Hepimiz için gurur kaynağı olan ve ülkemizin gelişmesine çok önemli katkı sağlayacağına inandığımız yerli otomobil üretiminin imza töreniyle ilgili mutluluğu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, gelişen teknolojimiz ile güçlü bir ekonomik kalkınmanın adımlarından birine tanıklık etmiş bulunmaktayız. Yerli otomobil projesiyle birlikte geliştirilecek teknolojilerin birçok sektörde yeni ürün geliştirilmesini tetikleyeceğini ve ülke kalkınmasına çok önemli bir değer katacağını söyledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, özel sektör iş birliğiyle ''Türkiye'nin otomobili'' için atılan bu imzayla güçlü ve milli bir marka Türkiye'ye kazandırılacaktır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çağrısıyla çok önemli bir hayali gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan 5 babayiğit; Anadolu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell ve Zorlu Holding’e başarılar diliyor, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası