HABERLER  »  TÜRKİYE’DE BÖLGESEL REKABET EDEBİLİRLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ BÖLGESEL ÇALIŞTAYI UŞAK’TA YAPILDI

TÜRKİYE’DE BÖLGESEL REKABET EDEBİLİRLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ BÖLGESEL ÇALIŞTAYI UŞAK’TA YAPILDI

17.12.2015 - Türkiye’de bölgesel rekabet edebilirliğinin geliştirilmesi bölge çalıştayı Uşak’ta yapıldı.Toplantıya Odamızı ve Turgutlu Metal Sanayicileri Derneğini temsilen Odamızın yönetim Kurulu Üyesi  İsmail Ulcay Katıldı.

OECD heyeti  Sn. ClementBrenot(Proje Müdürü) ,Sn. Umur Gökçe ( Politika Analisti),Sn. Patrik Pruzinsky (Politika Analisti),Sn. Ali-Fuad Turgut(Politika Araştırmacısı), Sn. Eda Bayrak( Yerel Danışman)  moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda bölgelerdeki olası sektör öncelikleri üzerine tartışma ve ulusal sektör stratejilerinde mekansal boyutunun güçlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

İsmail Ulcay yaptığı değerlendirmedeTR33 bölgesindeki gelişimi güçlü sektörlerle potansiyel sektörler ile ilgili görüşmelerin yapıldığı ifade ederek metal sanayi sektörünün tr33 bölgesindeki durumu sorunları mekansal gelişimi ulusal politikaların yerel ihtiyaçlarla örtüşüp örtüşmediği konularında  Turgutlu ve bölge ölçeğinde sanayicilerimizin ve odamızın görüşlerini toplantıda dile getirdik yapılan çalışmanın ülkemize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum “dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası