HABERLER  »  TURGUTLU’DA GÜÇ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

TURGUTLU’DA GÜÇ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Turgutlu’da yıllar sonra Oda ve Borsa Başkanlarının oluşturduğu Odalar Konseyi Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonrasında toplandı. Güç Birliği adı altında yıllar sonra toplanan Oda ve borsa başkanları birlik mesajı verdi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde Turgutlu Has Bahçe restoranda yapılan güç birliği toplantısına Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, TUTSO Yönetin Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ercan Hızal, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan, MESOB ikinci başkanı ve Turgutlu Elektrikçiler Odası Başkanı Sabri Toker ile ilçemizde bulunan bütün oda başkanları ile TUTSO yönetim ve meclis üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Ben ilk önce yeni seçilen oda başkanı arkadaşlarımı kutluyorum. Yeni seçilen oda başkanlarımız daha önce kurulan odalar konseyinden haberleri olmadığı için bu toplantıyı düzenledik. Turgutlu’muzda ki birlik beraberliği bu yeni seçilen arkadaşlarımızla da devam ettireceğimize inanıyorum. Bizim burada ki amacımız Turgutlu’muza hizmet. STK’lar olarak Turgutlu’da bu güne kadar hiç birbirimizden kopmadık. Hangi odamızın bir sorunu olduğunda hep birlikte hareket ettik. Bu birlik beraberlik başka ilçelerde yok. Bu birlik beraberlikte en büyük paylardan biride çok sevilen ve sayılan Turgutlu Kaymakamımız. Turgutlu Kaymakamımızın STK’lara önem vermesi bizim birliğimizi sürdürmede çok önemli bir etken” dedi.
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ise “Geçtiğimiz hafta kararlaştırılan bir yemekti bu. Ben bu yemeğe bizi davet eden TUTSO’ya çok teşekkür ederim. Ben Turgutlu’da göreve başladığımdan beri tüm odalarımızın, TUTSO’nun, Borsa’nın yanımızda olduğunu biliyoruz.  Özellikle oda başkanlarımızın oluşturduğu bu birliktelik çok güzel. Bu birlikteliğin başka ilçelerde örnekleri yok. Ben geçmiş dönemden beri birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür eder ve yeni seçilen oda başkanı arkadaşlarıma başarılar dilerim. İnşallah bu yemekle birlikte başlayan birliktelik devam etmesi arzumuz. Bundan sonra oda başkanları olarak yapacağınız çeşitli istişare toplantılarında biz elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası