HABERLER  »  TURGUTLU YA DEĞER ÖRNEK PROJE GÖSTERİLDİ

TURGUTLU YA DEĞER ÖRNEK PROJE GÖSTERİLDİ

ZEKA 2014 MALİ DESTEK PROGRAMI AÇILIŞ TOPLANTISINDA “TURGUTLU’ YA DEĞER” PROJEMİZ, ÖRNEK PROJE OLARAK GÖSTERİLDİ.

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Rekabetçi KOBİ Mali Destek Programı ve Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı açılış toplantısı 12.12.2013 Perşembe günü Kütahya Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şerif YILMAZ’ ın Başkanlığında, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkınma Kurulu Başkanı Doç. Dr. Erbil KALMIŞ, Kalkınma Kurulu üyeleri, Bölge Kaymakamları ve Daire Amirleri ile Üniversitelerin, Ticaret ve Sanayi Odalarının, Sanayi Bölgelerinin, özel sektörün ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Kütahya Hilton Garden Inn Otel’inde gerçekleştirildi.

Toplantının başında geçmiş dönemlerde başarılı olan ve örnek proje olarak gösterilen, Odamızın başarıyla tamamladığı “TURGUTLU’ YA DEĞER” projemizin tanıtım sunumu, proje sorumlumuz Halil AKSOYLU tarafından yapıldı. Ajansımızın 2014 yılı Mali Destek Programları açılış toplantısında örnek proje gösterilerek, projemizi sizlerle paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz diyerek sözlerine başlayan AKSOYLU; “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2012 yılı Ağustos ayında başladığımız “TURGUTLU’ YA DEĞER” Projemizi 2013 yılı Mayıs ayında başarıyla tamamladık. Odamız, İlçemiz ve Bölgemiz için önemli bir ihtiyaç olan çok amaçlı konferans salonumuzu, Ajansımızın öncelikleriyle en iyi şekilde ilişkilendirerek üyelerimiz ve Halkımızın hizmetine sunduk. “Dedi.

            Mevcut durumda İlçemizde her türlü ihtiyaca ve organizasyona cevap verebilen, teknolojik ve konforlu altyapıya sahip tek salon olma özelliğini koruyan çok amaçlı konferans salonumuz, yapım işi tamamladığı günden beri 100 e yakın organizasyona ev sahipliği yapmıştır diyen AKSOYLU; Zafer Kalkınma Ajansı’ nın destekleri sayesinde gerçekleştirmiş olduğumuz “TURGUTLU’ YA DEĞER” projemizde emeği geçen herkese, her Kurum ve Kuruluşu sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Dedi.

Daha sonra Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Sayın Veli Oğuz, Kütahya Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Yılmaz konuşmalarını gerçekleştirdiler. Program Yönetim Birimi Başkanı Sayın Erce Şengül’ün 2014 Yılı Mali Destek Programlarını açıklamasının ardından düzenlenen kokteylle tören sona erdi.



TURGUTLU? YA DEĞER ÖRNEK PROJE GÖSTERİLDİ

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası