HABERLER  »  Turgutlu Vergi Dairesi’nden TUTSO’ya Ziyaret

Turgutlu Vergi Dairesi’nden TUTSO’ya Ziyaret

24.02.2020 - Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Turgutlu Vergi Dairesi temsilcileri, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TUTSO) ziyaret etti.

            24 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan 31. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Adem Bolat, Müdür Yardımları Emin Tuğan, Nuray Özden ve Vergi Uzmanı Bülent Akdeniz, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

31. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklama yapan Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Adem Bolat, Vergi Haftasındaki temel amaçlarının, vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerinde oluşmasını sağlamak ve toplumun bu konudaki duyarlılığını artırmak olduğunu söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ülkemizin kalkınması ve büyümesi için vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, Vergi Dairesi Müdürü Adem Bolat ve ekibinin 31. Vergi Haftasını kutladı.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası