HABERLER  »  Başkan Aydın, Turgutlu Teknoloji Günleri Etkinliğine Katıldı

Başkan Aydın, Turgutlu Teknoloji Günleri Etkinliğine Katıldı

07 Aralık 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Teknoloji fakültesinde düzenlenen 'Turgutlu Teknoloji Günleri' etkinliğine katıldı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi bünyesinde düzenlenen Turgutlu Teknoloji Günleri'nin bu sene ikincisi gerçekleşiyor.
'Öğrencilere Sektör Hakkında Tavsiyeler ve Akıllı Teknolojiler' teması ile düzenlenen etkinlik 7 - 8 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.
Düzenlenen etkinliğin ilk gününe katılan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, etkinliğin hayırlı olmasını temenni etti.
Manisa CBÜ ve Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi yönetimleriyle güzel bir frekans yakaladıklarını belirten başkan Aydın "İlçemizin ve ülkemizin önemli eğitim kurumlarından birisi olan Teknoloji Fakültemizle oldukça güzel işlere imza atıyoruz. Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin yaptıkları çalışmaları elimizden geldiğince destekleme devam ediyoruz" dedi.
Düzenlenen etkinliğe Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Eksür, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser, TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı, akademisyeler ve öğrenciler katıldı.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası