HABERLER  »  TURGUTLU ODALAR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TURGUTLU ODALAR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

01.02.2016 - İlçemiz gündeminde yer alan, sosyal, ekonomik ve kültürel konular hakkında görüş alış-verişinde bulunmak amacıyla, Turgutlu Odalar Konseyi toplantısı gerçekleştirildi.

Turgutlu Ticaret Borsasında düzenlenen yemekli toplantıya, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler,  Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu ve Turgutlu’daki oda başkanları katıldı. 

Toplantıya misafir olarak katılan Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu, Turgutlu Devlet Hastanesinin faaliyetleri hakkında Turgutlu Odalar Konseyi üyelerine bilgiler verdi. 

Turgutlu Devlet Hastanesine yeni atanan bir göz hekimin olduğu belirten Taşçıoğlu sayının fazlalaştığını ve bu nedenle iki adet tıbbi cihaza ihtiyaç duyduklarını belirtti. Göz polikliniğinde kullanılmak üzere 1 adet biomikrosp ve 1 adet otorefraktometre (göz numarası ölçü cihazı) ihtiyaçlarının olduklarını belirten Taşçıoğlu’na oda başkanları destek vereceklerini açıkladı.

Manisa ve Ege bölgesinde ilklerin hastanesi olan Turgutlu Devlet Hastanesinden övgüyle söz eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluı Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, halkın sağlığı için odaların üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerini belirtti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası