HABERLER  »  Turgutlu MYO'dan Başkan Aydın'a Ziyaret

Turgutlu MYO'dan Başkan Aydın'a Ziyaret

23 Kasım  2023
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın'ı, Manisa CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu idarecileri ziyaret etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Fadıl Soykök ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Altay Erbulak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesinin fakülte ve meslek yüksek okullarıyla sürekli olarak işbirliği halinde bulunduklarını belirten Başkan Aydın, "İlçemizde faaliyet gösteren hem Meslek Yüksek Okulumuz hem de Teknoloji Fakültemizle işbirliği içerisinde güzel işlere imza atıyoruz. Bu işbirliğimizi daha da ilerleterek, özellikle üyelerimizin bu işbirliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için çalışıyoruz" dedi.
Aydın ziyaretçilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti