HABERLER  »  TURGUTLU KAYMAKAMI TURAN DAN, ODAMIZA İADE-İ ZİYARET

TURGUTLU KAYMAKAMI TURAN DAN, ODAMIZA İADE-İ ZİYARET

04.08.2015 - Kütahya Vali Yardımcılığı görevinden Turgutlu Kaymakamlığı görevine atanan Uğur Turan, Odamız Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı , Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan karşıladı.

Ziyarette, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’a Odamız tarafından hazırlanan Turgutlu tanıtım filmi izletildi.

Odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,  Turgutlu’nun sosyal ve ekonomik potansiyelinin gelişime çok açık olduğunu dile getirdi.  Aydın,  ‘İlçemizde göreve başlayan Sayın Kaymakamımızı Odamızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Yeni görevinin kendilerine hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum’ dedi.