HABERLER  »  Turgutlu Devlet Hastanesi'ne 250 Bin TL'lik Yardım

Turgutlu Devlet Hastanesi'ne 250 Bin TL'lik Yardım

11 Aralık 2020 Cuma -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünü yaptığı kampanya ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne 250 bin TL değerinde yoğun bakım destek cihazı alındı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsa Başkanı Selçuk Temel ve Turgutlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ümit Aksoy’u ziyaret ederek desteklerini ilettiler.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak salgının ilk anından beri desteklerini sürdüklerini belirten yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın "Odamız öncülüğünde başlattığımız kampanyamızda 250 bin TL değerinde yoğun bakım destek cihazını Turgutlu Devlet hastanemize aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yardımlarımız devam edecektir" dedi.
Salgın döneminde Turgutlu'da sağlık hizmetlerinin yükünü çeken devlet hastanesinin hizmetlerinden memnun olduklarını bildiren Başkanlar, devletimizin sağlık yönündeki yatırımlarının yanında acil ihtiyaç olan konularda her zaman hastanemizin yanında olduklarını ve ellerinden gelen tüm imkânları sunduklarını ilettiler. 
Başhekim Ümit AKSOY “2 ve 3. Basamak yoğun bakım yatak sayımızı kısa dönemde 43 e çıkardık. Bakanlığımız tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Bunun yanında Turgutlu Sivil Toplum ve Kurum Başkanlarımız da ilk günden bugüne kadar yanımızda olmaya devam ediyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası