HABERLER  »  TURGUTLU DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN KORUMA KURULU TOPLANTISI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

TURGUTLU DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN KORUMA KURULU TOPLANTISI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

16.08.2018 - Odamız ev sahipliğinde Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 16 Ağustos 2018 Perşembe günü düzenlenen Koruma Kurulu toplantısına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Hüseyin Kızmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, kurum amirleri ile birlikte Odamız Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.  

Korumu Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Süleyman Selçuk Gökçe’nin açılış konuşması ile başlayan toplantı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgi verilmesiyle devam etti. 
Gündem maddelerinin konuşulmasının ardından toplantı genel değerlendirmesi ve kapanış konuşmalarıyla toplantı sona erdi. 

Toplantının ev sahibi olarak değerlendirme de bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “Kurumlar arası işbirliğini çok önemsiyoruz. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kurum ve kuruluşların ilçemize değer katan organizasyonlarında yer almak bizlere gurur vermektedir.  Yükümlülere yönelik olarak geçtiğimiz aylarda Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğümüz girişimcilik eğitimini tamamlayan ve kendi işini kuran girişimcinin başarısı yaptığımız işin doğrulunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası