HABERLER  »  Turgutlu Çiftçi Mallarından TUTSO ya Ziyaret

Turgutlu Çiftçi Mallarından TUTSO ya Ziyaret

17.03.2020- Turgutlu Çiftçi Malları Odası Başkanı Ünal Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette Turgutlu Çiftçi Malları Ünal Şimşek, Turgutlu ovasında kurulmak istenen kamera sistemi hakkında TUTSO Yönetim kurulunu bilgilendirirken, Turgutlu Ovasında kurulacak ve 24 saat boyunca izlenebilecek bir kamera sistemi için TUTSO'dan destek istedi.
Turgutlu’nun ortak paydaşlarına her zaman ve her koşulda destek veriyoruz şeklinde konuşan TUTSO yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Turgutlu Çiftçi Mallarına gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunar ve Turgutlu Çiftçi Mallarına kuracak oldukları kamera sistemi hakkında desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtiriz” dedi.
Ziyarette TUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Ulcay ile Nazım Balyapan ve yönetim kurulu üyesi  Haldun Tüzün’de hazır bulundu.