HABERLER  »  TURGUTLU BELEDİYE TİYATROSUNDAN ODAMIZA ZİYARET

TURGUTLU BELEDİYE TİYATROSUNDAN ODAMIZA ZİYARET

17.04.2018 - Turgutlu Belediye Tiyatrosu yönetmeni Alpay Erdoğmuş ve oyuncuları; Dr. Aydın Bilal Dönmez, Dr. Ali Karagözlü ve Dr. Serpil Karadadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın, “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Turgutlu’ya fayda sağlayacak her türlü faaliyetin destekçisi olmaya devam ediyoruz. Odamız hizmet binası içerisinde yer alan Konferans Salonumuz Turgutlu Tiyatro grubumuzun her zaman hizmetinde olmuştur ” dedi.

Faruk Aydın’ın sanata ve tiyatroya verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Tiyatro grubu, yeni dönemin hayırlı olması diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.