HABERLER  »  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın dan, Başkan Aydına Plaket

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın dan, Başkan Aydına Plaket

14.04.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’a, Turgutlu Belediye başkanı Çetin Akın tarafından plaket verildi.

Yeni nesil Koronavirüs’e (Kovid-19) karşı yapılan mücadelede Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış olduğu çalışmalar ve desteklerden dolayı, Turgutlu Belediye başkanı Çetin Akın, TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’a plaket takdim etti.

Belediye başkanı Çetin Akın ve Belediye başkan yardımcısı Evren Erbaş Ser, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aydın’a koronavirüs çalışmalarında gösterdiği hassasiyet için teşekkür eden Belediye başkanı Çetin Akın, bu hastalığı hep beraber yeneceğimizi bildirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı başkan Çetin Akın’a memnuniyetini ileten TUTSO yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, oda üyeleri adına kabul ettiği plaket için teşekkür etti.

Başkan Aydın “koronavirüs karşı  yapılan mücadelede bizde oda olarak elimizden geleni yapmak için gayret gösteriyoruz. Öncelikli olarak sağlık kuruluşlarımız ve sağlık çalışanlarımız için çalışmalara destek olduk. Bir yandan oda üyelerimizin yaşadıkları sıkıntılar ve sorunlara çözüm bulmak için aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası