HABERLER  »  TUTSO, TSE Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Denetiminden Geçti

TUTSO, TSE Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Denetiminden Geçti

25 Temmuz 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 'TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi' belgesi denetimlerini başarılı bir şekilde geçti.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ‘TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim  Sistemi'  belge yenileme tetkiki kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası denetimden geçti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 'Akredite Oda' unvanını sahip olan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, faaliyet ve hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik atılımlarına devam ediyor.
5 yıldızlı oda hizmeti veren TUTSO, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) baş denetçisi Mehmet Ali Özerdoğan tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ni yenilemeye hak kazandı.
Turgutlu Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından daha önce yapılan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi gözetim tetkiki denetimini başarıyla geçen odamız, şimdi de TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi'nden başarıyla geçmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm yönetim birimlerimize, üyelerimize, personellerimize şahsım, yönetim kurulum ve meclis üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası