HABERLER  »  TORBALI TİCARET ODASINDAN ODAMIZA ZİYARET

TORBALI TİCARET ODASINDAN ODAMIZA ZİYARET

14.04.2016 - Torbalı Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulundan oluşan 38 kişilik bir heyet ile odamızı ziyaret etti.

Torbalı Ticaret Odası heyetini, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulumuz karşıladı.

Ziyaret sırasında her iki güzide odanın tanıtım filmleri izlendi. 

Tanıtım filmlerinin gösteriminin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,   “Torbalı ile Turgutlu birbirine çok benzeyen iki güzide odadır. Ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına çok önemli katkı sağlayan odamızı ağırlamak bizleri çok memnun etmiştir” dedi. 

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Odanın devlet projelerine öncülük ettiğini dile getiren Aydın, Zafer Kalkınma Ajansı ve KOSGEB den aldıkları destekle üyelerine hizmet etmeye çalışan, kaliteye daima öncelik veren, örnek odalardan biri olduklarını söyledi. 

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap OLGUN, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının misafirperverliğinden dolayı  çok teşekkür etti. 

Torbalı Ticaret Odası hakkında bilgi veren Olgun, yeni hizmete soktukları Ticaret Odası Kongre Merkezi’nin ilçe ekonomisine yön vereceğini söyledi. Olgun, 30 yaşında Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini üstlenerek en genç Meclis Başkanı olduğunu, 35 yaşında da Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiğini belirtti. Genç yaşta başladığı hizmet yarışında Torbalı Ticaret Odasını İzmir ekonomisine yön veren merkez haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Odamız Meclis Başkanı Yavuz Semizler, İzmir ekonomisinin en önemli mihenk taşı olan Torbalı Ticaret Odası heyetine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti. 

Günün anısına hediye takdimlerinin ardından ziyaret sona erdi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası