HABERLER  »  TOBB’UN 70. MALİ GENEL KURULU YAPILDI

TOBB’UN 70. MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Soma ‘da yaşanan felaket için yapılan saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul’da konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, özel sektörün gelecekten umutlu olduğunu ifade ederken, yeni bir büyüme modeli ve yeni yapısal reformlara ihtiyaç olduğunu söyledi. 
Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) gerçekleştirilen TOBB 70. Genel Kurulu’na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, bakanlar, delegeler ve misafirler katıldı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Genel Kurul konuşmasına Soma’da yaşanan felaket nedeniyle duyduğu acıyı ifade ederek başladı. Soma’da hayatını kaybeden işçilerin aileleri için başlattıkları yardım kampanyasını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, bütün iş dünyasını bir kez daha destek olmaya çağırdı.
Geride bıraktığımız 2013 yılına bakıldığında özel sektör olarak, gelecek için umut veren bir tablo gördüklerini belirten Hisarcıklıoğlu,”Hayalleri hep birlikte gerçek yapacağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, TUTSO  TOBB Delegeleri; Ahmet Orhan, Ali Koyuncu ve TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı 70. Mali Genel Kurulda yer alarak, TUTSO’yu temsil eden isimler oldular.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası