HABERLER  »  TOBB’ UN MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİNE KATILDIK

TOBB’ UN MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİNE KATILDIK

15.04.2019 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ve 12-13-14 Nisan 2019 tarihlerinde TOBB Birlik Merkezi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversite’sinde üç gün süren Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Cebe, Fatih Akkaynak, Tayfun Erkan, Mustafa İlhan Demirel, Meclis Üyeleri Fevzi Canöz, Mustafa Edip Artun, Hasan Namlı, Emrah Ek, Ali Koyuncu, Salih Erdoğan, Mesut İçen ile Genel Sekreter Nevzat Avcı katıldı.

TOBB Danışmanı Cemil Çiçek’in ‘TOBB’un kurumsal yapısı’ üzerine söyleşisiyle başladı. 3 gün süren seminer programında; TEPAV, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, E-Ticaret ve Sosyal Medya, Medya İlişkileri, Mimikler Yalan Söylemez/Kültürlerarası Beden Dili, Kişisel Gelişim, Türkiye Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler, TOBB İştirakleri konuları üzerine kapsamlı söyleşiler yer aldı. Seminer programı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sunumu ve Kampüs Gezisiyle sona erdi.

Eğitim programına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı değerlendirmede; “Meclis üyelerimizle birlikte 3 gün boyunca çok önemli bir eğitim programından geçtik. 2015 yılında ilk kez düzenlendiğinde de oda olarak katıldıklarını ve oldukça faydası gördüklerini dile getiren Aydın, bu eğitimleri düzenlediği için TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve eğitim sorumlularına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası