HABERLER  »  TOBB Asrın Felaketi Yardım Kampanyası İhtiyaç Listesi

15 Şubat 2023

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza iletilen yazıda;

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve hepimizi derin bir yasa boğan depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu.

Deprem sonrasında genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları devam etmektedir.

Depremden etkilenen illerimizde genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla evsiz kalan depremzede kardeşlerimize gönderilmek üzere içerikleri ilgili Kurumlarla istişare edilerek belirlenen gıda, kişisel temizlik ve hijyen ürünleri içeren kolilere ivedilikle ihtiyaç duyulmaktadır.

Söz konusu kolilerin, Oda/Borsanız ve üyeleriniz katkılarıyla temin edilerek, Birliğimizce Oda ve Borsalarımıza daha sonra bildirilecek olan teslimat noktalarına sevk edilmesi için çalışma başlatılması ve bu ürünler haricinde herhangi bir ürünün toplanarak deprem bölgesine sevk edilmemesi önem arz etmektedir.

Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim.

Bilgilerinize sunarız.

500 gr (750gr)

MAKARNA

2 kg

Not: Yapılacak olan yardımlar Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplanacak olup, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza bildirilecek olan teslimat noktalarına ulaştırılacaktır.