HABERLER  »  TOBB UN 69. GENEL KURULUNA KATILDIK

TOBB UN 69. GENEL KURULUNA KATILDIK

TOBB UN 69. GENEL KURULUNA KATILDIK

01.08.2013 Perşembe günü yapılan  TOBB 69. Seçimli genel Kurulu’na Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Meclis Başkanımız Yavuz Semizler, Genel Kurul Delegelerimiz Ahmet Orhan , Ali Koyuncu Genel Sekreter Nevzat AVCI’dan oluşan bir heyetle iştirak ettik.

TOBB’un 69’uncu Genel Kurulu’nda M. Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Başkanlığına yeniden seçildi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 69. Genel Kurul'da, Hisarcıklıoğlu, toplam 1734 delegenin imzasıyla aday gösterildi. Tek aday olarak seçimlere giren Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu. ​Yönetim Kurulu başkanlığı seçimleri sonrası TOBB yönetim Kurulu üyelerinin konsey üyelerinin ve komisyonların seçimleri tamamlanarak TOBB yeni dönemde görev yapacak organ üyeleri belirlendi.

M.Rifat .Hisarcıklıoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında “365 oda ve borsa ile bin 734 delegenin ortak talebiyle TOBB başkanlığına yeniden aday gösterildiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, bir işi yaparken delegelerin gücünü hep hissettiğini söyledi. Bu nedenle seslerinin gür çıktığını ve bir başarı hikayesi yazdıklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Sizlerin desteği, benim en mutlu dayanağım oldu. Sizlerin bu denli takdirini, bu büyük sevgisini kazanabildiysem ne mutlu bana. Bu herkese nasip olmaz. Benim en büyük şansım böyle büyük bir aileye sahip olmak. Sizlerden aldığım destek ve cesaretle buradayım" diye konuştu.”

Yönetim Kurulu başkanı Faruk AYDIN  yaptığı değerlendirmede”Oda ve borsalarımızın vizyonunu değiştiren TOBB yurt içi ve yurdışında  prestijli bir kurum haline gelmesini sağlayarak başarılı çalışmalara imza atan  M.Rifat hisarcıklıoğku’nu canı gönülden destekledik ve kendilerinin yeniden yönetim kurulu başkanlığı’na seçilmesinden duyduğumuzu memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Yeni seçilen yönetim kuruluna  çalışmalarında başarılar dilerim dedi.



TOBB UN 69. GENEL KURULUNA KATILDIK
TOBB UN 69. GENEL KURULUNA KATILDIK

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası