HABERLER  »  TOBB TARIM KURULU TOPLANTISI RİZE DE YAPILDI

TOBB TARIM KURULU TOPLANTISI RİZE DE YAPILDI

12.08.2015- Rize Ticaret Borsası ev sahipliğinde yapılan “TOBB Tarım Kurulu” toplantısına TOBB Tarım Kurulu Başkanı ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ZAROĞLU, Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih DURDAŞ, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan BOSTANLI, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Tarkan DENİZER, TOBB Borsalar Müdürü Mühibbet ULUDOĞAN, Karadeniz Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları, Ziraat Odaları Yöneticileri ve Ziraat Fakültesi Öğretim üyeleri iştirak etti.

TOBB Tarım Kuruluna başkanlık eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, bölge toplantılarının sektörler baz alınarak yapılmaya başlandığını belirterek, “Tarım, dünyanın geleceği. En önemli sektör. Bölgesel bazda yapılan bu toplantılar yarar getirecek. Çünkü, burada ele alınan konular TOBB tarafından değerlendirilecek ve başkanımız Rıfat HİSARCIKLIOĞLU tarafından değişik vesilelerle hükümete taşınacaktır’’ dedi.

Moderatörlüğünü Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERDOĞAN’ın yaptığı toplantıda Çay, Fındık, Kivi ve son dönemlerde tarım alanlarını tehdit eden zararlılarla nasıl mücadele edileceği görüşülerek TOBB Yönetim Kurulu vasıtasıyla ilgili bakanlıklara sorun ve çözüm önerilerinin iletilmesi kararı alındı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası