HABERLER  »  TOBB TARIM KURULU BAŞKANLIĞI NA FARUK AYDIN SEÇİLDİ

TOBB KOMİSYON VE KURULLARI GÖREV DAĞILIMI YAPTI
TUTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI FARUK AYDIN
TOBB TARIM KURULU YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA SEÇİLDİ

TOBB komisyonları ve Kurulları Görev Dağılımlarını yaptı. 10.02.2014 pazartesi tarihinde komisyon ve kurulların  başkanlık, başkan yardımcılığı, sözcü ve raportörlük seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN Tarım Komisyonu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliği ile seçildi. Başkan Yardımcılığı’na Reyhanlı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Zaroğlu, Sözcü Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan Raportör  Kumluca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş, Üyeliklere ise Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Acar, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ,Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aksüt,Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A.Tarkan Denizer seçildiler.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “TARİŞ pamuk Birliğinde as başkanlık görevini halen yürütmekteyim uzun yıllardır tarım sektöründe faaliyet gösteriyorum. Tarım sektörünün sorunlarını çok iyi biliyorum. Tarım politikalarının  oluşması noktasında TOBB ile yapacağımız çalışmalarla Türk tarımının sorunlarına çözüm bulmak ve sektörün önünü açmak için çalışmalar yapacağız ve tavsiyelerimizi raporlayarak hükümete aktaracağız. Bu noktada tarım Kurulumuzu oluşturan yönetim kurulu Başkanlarımız ülkemizdeki önemli tarım havzalarında görev alıyor ve sektörü çok iyi tanıyorlar başkanlarımızın teveccühü ile tarım kurulu başkanlığı’na seçilmiş bulunuyorum kendilerine teşekkür ediyorum hep birlikte tarımın ülkemizde daha iyi yapılması için çaba sarf edeceğiz’’ dedi.