HABERLER  »  TOBB NEFES KREDİSİ BAŞLIYOR

TOBB NEFES KREDİSİ BAŞLIYOR

12.12.2016 - İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimiz olan KOBİ’lerin en büyük sorunlarından biri olan finansman ve yüksek kredi faizleri sebebiyle KOBİ’ lerimize katkı sağlamak üzere “Nefes Kredisi “ adı altında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Birliğimiz arasında protokol imzalanmıştır. İmzalanan protokol kapsamında Odamıza üye KOBİ’ lerimiz 13.12.2016 tarihinden itibaren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızdan alacakları bir belge ile anlaşmalı bankalardan 50.000,00 TL (ellibin) üst limit olmak kaydıyla yıllık % 9,90 faiz oranıyla kredi kullanabileceklerdir. 

Basına tanıtılan Nefes Kredisiyle ilgili Odamızın 12.12.2016 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısına Ziraat Bankası ve Denizbank Turgutlu Şube müdürleri katıldı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “ Yaşanan bu zor dönemde KOBİ’lerimize bir nebze de olsa destek sağlayacak bu kredinin ekonomimizi canlandırmasını diliyor, bu hususta destek olan Ziraat Bankası ve Denizbank’ ı da en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Bu krediden daha fazla üyemizin faydalanabilmesi adına Yönetim Kurulu üyelerimizin bu avantajlı krediye başvuru yapmayacağını açıklayan Başkan Aydın; kampanyanın Ülkemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ülkemizin yaşadığı tüm zorlukların altından kalkacağını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi. Aynı saldırıda yaranan tüm vatan evlatlarına da Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi. 

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri, banka şube müdürleri ile birlikte yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle Turgutlu Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası