HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, ‘TOBB Anaokulu’nu Turgutlumuza Kazandırdık’

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, ‘TOBB Anaokulu’nu Turgutlumuza Kazandırdık’

19 Aralık 2022 -

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Manisa'nın Turgutlu ilçesine kazandırılan 8 derslikli modern anaokulu çalışmaları hızla ilerliyor.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan 'Ulusal Eğitime Katkı Protokolü' kapsamında Ergenekon Mahallesinde yapımı devam eden Anaokulu inşaatını inceledi.

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Şube Müdürü Muhammed İnan Yamlı'dan okul alanında bilgi alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, anaokulunun en kısa zamanda bitirilerek ilçemize kazandırılacağını bildirdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 81 İl’de 81 okul projesi kapsamında 154 ilçede 154 yeni okul için harekete geçildiğini ve bunlardan birinin Turgutlu'ya kazandırıldığını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımızın projesiyle ilgili olarak kendisinden Turgutlu'ya da bir okul yapılmasını rica ettik. Sayın başkanımızda bizlere söz verdi. Bu sözüde gerçekleştirdi. Proje ilk açıklandığında bizler ilçemize mesleki lise kazandırılmasını istemiştik ama Milli Eğitim Bakanlığı'mızın okul öncesi eğitim merkezlerinin yaygınlaştırılması projesi kapsamında Turgutlu'muza çok güzel bir anaokulu kazandırdık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bizim amacımızda Turgutlu'ya hizmet etmek, eğitime hizmet etmek. Bizim asli görevlerimiz eğitime, sağlığa, emniyete destek vermek. Turgutlu'ya sahip çıkıyoruz. İnşallah nice okullar Turgutlu'ya el birliği ile kazandırırız. TUTSO ne iş yapıyor diyen arkadaşlarımızın bu yapılan projeleri takip etmelerinde fayda olduğuna inanıyorum" dedi.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası