HABERLER  »  TOBB 70. GENEL KURUL HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ

TOBB 70. GENEL KURUL HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET TÖRENİ

14.07.2014-  10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaketleri, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende verildi. 

Törende Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları da hazır bulundu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, törenin açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül ve Bakan Yazıcı’ya Türk iş dünyasına yaptıkları katkılar için teşekkür etti.

Hizmet Şeref Belgesi alan iş dünyası temsilcilerine de ayrı ayrı teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, “Bu ülkede daha üretimin, ticaretin adı yokken onlar üretiyordu, ticaret yapıyordu. Bu ülkede tüccarın itibarı yokken, memur olmayana kız bile verilmediği yıllarda onlar bu işe baş koydular. Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın mutluluğunu öğrettiler, herkese örnek oldular. Dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler. Hem bu işin cefasını çektiler. Hem de, TOBB camiası içinde farklı kademelerde görev alarak Türk özel sektörünün yükünü üstlendiler. Özel sektörün önünü açmak için, –bu camiadaki herkes gibi-  para pul almadan çalıştılar. Bu gayretler sayesinde Türkiye’de girişimci sayısı arttı. İş adamlarımızın, iş kadınlarımızın sayısı arttıkça biz zenginleştik, ülkemiz zenginleşti. İşte bu başarı hikâyesi böyle yazıldı” dedi. Bu camianın kendisine hizmet edenleri, ülkesine hizmet edenleri asla unutmayacağını bildiren Hisarcıklıoğlu, bugün verilen plaketlerin bu emeğin ve vefanın buluşması olduğunu söyledi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler hizmet şeref belgesi ve plaket töreninde yer alarak, Odamızı temsil eden isimler oldular.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası