HABERLER  »  TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI DİNLEDİ

TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI DİNLEDİ

23.02.2019 - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Manisa Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Bölge İstişare Toplantısı Manisa Anemon Otel’de yapıldı.  

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın da katıldığı; iş dünyasının yaşadığı  sorunları ilk ağızdan yetkililere iletilme fırsatının bulunduğu toplantıya, Ticaret Bakanı Bakan Ruhsar Pekcan,  Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Oda ve Borsa başkanları, ve iş insanları katıldı.

Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, "Turgutlu’nun gelişmesi ve kalkınması adına yapılması gerekenler ve iş dünyamızın yaşadığı sorunları direk olarak Sayın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’a iletme fırsatımız oldu. İş dünyamızın açısından oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik" dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası