HABERLER  »  TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

30.03.2015- Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerinden oluşan heyet, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının, Teknoloji Fakültesi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan öğrenciler, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a günün anısına hediye takdim ettiler.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, teknoloji fakültesi öğrencilerine bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. İlçemize gelerek burada eğitim alan ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Aydın, Oda olarak eğitime her zaman destek verdiklerini ve bundan sonrada Odamız imkanları doğrultusunda buna devam edeceklerini belirtti.