HABERLER  »  TAYLAND 1. TÜRK ÜRÜNLERİ FUARI

TAYLAND 1. TÜRK ÜRÜNLERİ FUARI

GÜNEYDOĞU ASYA’NIN KALBİ TAYLAND’A İHRACAT MARATONUMUZ BAŞLIYOR !

*Satın Alma Gücü Paritesi İle Dünya Ekonomisinde 24.
*Liberal Ekonomi Ve Mali Polikaları
*İstikrarlı İç Ve Dış Siyaseti
*Diğer Güneydoğu Asya Ülkelerine İhracatın Kapısı

28 Kasım – 1 Aralık 2013
Yer: Queen Sirikit National Convention Center/Bangkok

Günümüz ekonomisinde dünya ülkelerinin yoğun ilgisini kazanan ve Asya Pasifik ülkelerine açılan bir kapı niteliğinde olan Tayland’ın, ülkemiz ihracatı açısından yeterince değerlendirilmesine teminen Tayland- 1.Türk Ürünleri Fuarı başkent Bangkok’ta Queen Sirikit National Convention Center’da 28 Kasım -1 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Tayland-1. Türk Ürünleri Fuarı’na firmalarımızın avatanjlı koşullar ile iştirak ederek bölgenin sunduğu imkanları yerinde incelemelerini sağlamak ve bu bölgeye ihracatlarına ivme kazandırmak amacıyla; Tayland-1. Türk Ürünleri Fuarı’na 15m2’lik stand ile kalıtım bedeli sembolik olarak sadece 3250 ABD $ olarak tespit edilmiştir.
Bu kalıtım bedeline stand inşaatı, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, fuar kataloğunda firma bilgilerinin yer alması, profesyonel ikili görüşmelerin düzenlenmesi, fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetlerinin sağlanması dahildir.

Ayrıca katılımcı firmalarımıza uygun fiyatları içeren ulaşım ve konaklama organizasyonuna ilişkin paket programlar sunulacaktır.

Talep eden firmalarımıza 15 m2’nin katları sağlanabilecek olup, toplam katılım tutarı ile bir firmadan iki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak bileti bedellerinin %50’si teşvik kapsamında olup, geri ödeme işlemleri İstanbul Ticaret Odasınca takip edilecektir.

Reel sektörümüze Güneydoğu Asya’ya ihracatın anahtarını sunacak Tayland-1.Türk Ürünleri Fuarı’na katılmak istemeniz halinde İstanbul Ticaret Odası ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

İrtibat İçin:

İletişim:  İstanbul Ticaret Odası
Tel: 0212 455 61 07 
Faks: 0212 520 15 26 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası