HABERLER  »  TANRIVERDİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

TANRIVERDİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Turgutlu teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer ile birlikte Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Seçim çalışmaları çerçevesinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ‘Manisa'yı Büyükşehir Belediyesi yaptık ki hizmet bütün halinde gelsin. Manisa’yı sizlerin talepleri doğrultusunda hep birlikte yöneteceğiz. Serhat kardeşimizi Turgutlu İlçe Belediye Başkanı olarak ilan ediyorum. Manisa Turgutlusu ile birlikte 17 ilçesiyle Ege'nin çekim merkezi olacak. Tüm zenginliklerimizi kullanacağız. Ege'nin geleceği olacak Manisa'mızdan tüm Manisalılar onur duyacak. Tüm zenginliklerimizi kullanacağız. Ege'nin geleceği olacak Manisa'mızdan tüm Manisalılar onur ve gurur duyacak’ dedi. 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin önemine de değinen Tanrıverdi; ‘ bir şehrin gelişmesi için en önemli kurumlardan biride STK’lardır. Siyasi hayatım boyunca STK’lara çok önem verdim. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının verdiği hizmetlerin Turgutlu’muzun gelişmesinde ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Oda yönetiminin yaptıklarını takdirle karşılıyorum ve başarılarının devamını diliyorum’ dedi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Manisa Milletvekili olarak daha önce misafir ettiğimiz Sayın Hüseyin Tanrıverdi’yi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak da tekrar Odamızda ağırlamak bizleri çok onurlandırmıştır. Seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum’ dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kendisi için hayırlı olması dileyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, ‘seçim sürecinin hem Turgutlu’muz hem de Manisa için birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ederim’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası