HABERLER  »  SPORU VE SPORCUYU HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

SPORU VE SPORCUYU HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

13.02.2017 - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Masterler Futbol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Turgutlu Masterler Futbol Kulübü Başkanı Kemal Ceyhan ve takımı, Odamızın verdiği destekler sebebiyle Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyaretten ve nazik teşekkürden duyduğu memnuniyeti dile getiren Faruk Aydın; “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Odamızın misyonu gereği sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyoruz.  Bu bağlamda İlçemizde faaliyet gösteren Turgutlu Masterler Futbol Takımımızın yapmış olduğu başarılı mücadelelerde hep yanında olduk. Sporun hayatımızın içinde sürekli olması gerektiğini bizlere gösteren futbol kulübümüzü şahsım ve Odamız adına tebrik ediyor, topluma kazandırdıkları bu değer için teşekkür ediyorum dedi.