HABERLER  »  SİGORTA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

SİGORTA SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

29.05.2018 - 28 Mayıs – 3 Haziran 2018 tarihlerinde kutlanan ve toplumda sigorta bilincini artırmaya yönelik düzenlenen “Sigorta Haftası” nedeniyle Turgutlu’da faaliyet gösteren sigorta sektörünün temsilcileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarete, Odamız Yönetim Kurulu üyesi de olan M.Fatih Akkaynak ile birlikte Halil İbrahim Arpat, Serdar Bütüner ve Nazif Gezer katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Sigorta insanların varlıklarının garantisidir. Sigorta, ileride ortaya çıkabilecek risklerin şimdiden garanti altına alınmasını sağladığından,  hayatın akışı içerisinde zaman zaman ortaya çıkan endişelerimizin büyük bir bölümünü giderme konusunda yol gösterici olur. Bu nedenle toplumda bu bilinci arttırma adına Sigorta Haftasının önemi büyüktür. Sigorta Haftası’nın sigorta sektöründe yer alan üyelerimize ve çalışan tüm sigortacılara hayırlı olması diliyorum” dedi.