HABERLER  »  SGK VE İŞVERENLER İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ İÇİN TUTSO DA BİR ARAYA GELDİ

SGK VE İŞVERENLER İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ İÇİN TUTSO DA BİR ARAYA GELDİ

31.03.2017 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen TOBB Ekonomi Şurasının ardından tüm yurtta başlatılan “İstihdam Seferberliği” kapsamında Odamız tarafından bir etkinlik daha gerçekleştirildi. 

Etkinlik kapsamında 31.03.2017 Cuma günü Odamız Meclis Toplantı Salonunda Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ve Turgutlu SGK İlçe Müdürü İbrahim Kadir Koçak, Turgutlu da faaliyet gösteren Odamız üyesi işverenlerle bir araya geldi. 

Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt; “Ülkemizde başlatılan istihdam seferberliği kapsamında SGK’ nın hali hazırda devam eden ve yeni başlatmış olduğu teşvik ve programlar hakkında işverenlerimize detaylı bilgiler aktararak sorularını yanıtladı. Ülkemizin kalkınmasında en önemli göstergelerden biri olan işsizlik sorununa kesin ve etkili bir çözüm için toplumun her kesiminin bu sürece destek vermesi gerektiğini belirten Kurt, SGK ve Bakanlığımız bu noktada işverenlerimize sürekli destek olacaktır.” Dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Ülkemizdeki 365 Oda Borsamızla birlikte Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Birliğimiz önderliğinde devam eden istihdam seferberliğine elimizden gelen tüm desteği verecek, bu kutsal amaç için yapılacak her faaliyette elimizi taşın altına koyacağız” dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası