HABERLER  »  SGK İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK

SGK İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK

Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Murat SAYGI’yı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve Metin Eğerci ile Bakkallar Odası Başkanı Ali Ergüleç, Elektrikçiler Odası Başkanı Sabri Toker’den oluşan bir heyetle ziyaret ettik.
       Ziyaret esnasında SGK’nın ilçemizdeki faaliyetleri ve yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN: ‘Turgutlu ilçesinde sivil toplum örgütleri olarak SGK hizmetlerinin halkımıza yerinden  sunulması noktasında büyük destek verdiklerini, kurumun Turgutlu ilçesinde faaliyette bulunması için 3 yıl bedelsiz olmak üzere hizmet binamızın  kiralandığını ayrıca tefrişatının sivil toplum dayanışması ile yapıldığını ifade ederek SGK hizmetlerinin ve birimlerinin ilçemizde artarak gelişmesini beklerken geçtiğimiz günlerde Turgutlu’da hizmet veren icra servisinin merkeze çekildiğini ve Turgutlu’da verilen hizmetin durdurulduğunu duyduk. Sivil toplum kurumu yöneticileri olarak hizmetlerin yerinden yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz ve  bir çok ilden büyük nüfusa sahip Turgutlu ilçemizde bu hizmetin yeniden sunulmasını talep ediyoruz’ dedi.
      Murat Saygı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek TUTSO’nun  yeni seçilen yönetimini tebrik etti. Saygı: ‘SGK Manisa İl Müdürlüğü olarak Turgutlu’nun yeri bizde ayrı Ticaret ve Sanayi Odamızın ve diğer sivil toplum örgütleri ve odalarımızın  destekleri ile Turgutlu Merkez Müdürlüğümüzü kurarak  SGK Turgutlu ilçesinde hizmet vermesini sağladık. 3 yıldır hizmet veren merkez müdürlüğümüz günde ortalama 350 kişiye hizmet veriyor. Turgutlu halkı için  bu çok önemli bir hizmet bu duyarlılığınız için teşekkür ediyorum;  İcra servisimizin  Manisa ilinde iki merkezde toplanmasını ve hizmet vermesini planlamıştık ancak bu talebiniz doğrultusunda ilçe için ihtiyaç olduğunu ifade ettiğiniz birimimizi yeniden en kısa sürede tekrar faaliyete geçireceğiz’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası