HABERLER  »  SEKTÖREL MESLEK GRUBU TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

SEKTÖREL MESLEK GRUBU TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Sektörel meslek grupları ile bir araya gelmeye devam ediyoruz.7.meslek grubuna kayıtlı sarraf üyelerimiz ile sektörel istişare ve üyelerimizin talep, şikayet ve önerilerini dinlemek üzere düzenlediğimiz toplantımız Turgutlu Elit Restaurant Ltd.Şti’de kahvaltı eşliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan yönetim kurulu başkanımız Faruk AYDIN odamız faaliyetleri ,oda üyelerimize ve Turgutlu’ya kazandırdığımız değerler konusunda bir konuşma yaptı. Üyelerimizden gelen sorunların çözümü için hızlı bir şekilde faaliyette bulunuyoruz ,ilçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için çalışıyoruz ,Girişimcilik kursları ile KOSGEB destekli yeni işyerlerinin açılışına vesile olurken kalkınma ajansı KOSGEB  ve TÜBİTAK ,IPARD, kırsal kalkınma gibi ulusal fonlardan üyelerimizin daha etkin faydalanması için çalışıyoruz ,hizmet binamızda güneş panelleri kurarak kendi elektriğimizi üretmeye başladık, alternatif enerjinin önemine dikkat çekmek ve bir fizibilite çalışması olarak yaptığımız çalışma başarı ile sonuçlandı. üyelerimizden gelen destekle Turgutlu’muzun kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.
 Sarraflık mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna değinen AYDIN sizlerden gelen talep ve istekler doğrultusunda üye aidatlarımızı bu sene sabit tutuk ,belge ücretlerini kaldırdık sizlere daha iyi hizmet sunmak için öneri ve taleplerinize her zaman açığız dedi.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı sonrası sarraf üyelerimiz kendi mesleki örgütlenmeleri olan sarraflar derneğinin kongresini gerçekleştirdiler.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası