HABERLER  »  SALİHLİ TSO İLE ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

SALİHLİ TSO İLE ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK

09.11.2016 - Ekonomi alanında meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya gelen Salihli ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odaları yetkilileri, son günlerde hızla değişen gündem hakkında görüş alışverişinde bulundu. Salihli Rey Manes Otel’de yapılan toplantıya Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Turgutlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile her iki odanın yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı.

Komşu Turgutlu ilçesinin ekonomisine yön veren isimlerle bir arada yaptıkları toplantının son derece verimli geçtiğini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, yaşanan gelişmelerin karşılıklı istişarelerle daha iyi takip edilebildiğini kaydetti.

Yüksel, “Ülkenin genel sorunları ve bölgenin yerel sorunları konusunda görüş alış verişinde bulunduk. İş dünyasının önünü açmak için neler yapılması gerektiği üzerinde fikir teatisi yaptık. Ülkemizde ve yakın çevremizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen iş dünyasının geleceğe umutla bakması gerektiği konusunda görüş birliğine vardık.” değerlendirmesinde bulundu.

Aydın, “ Ticaret ve Sanayi Odaları, bulundukları bölgenin kanaat önderleri konumundadır. Bizler bir olarak bölgemizin gelişmesi için ortak çalışmalar içerisinde yer almalıyız.  Bugün burada komşu ilçemiz olan Salihli TSO ile geleceğe dönük neleri daha iyi yapabilirizi konuştuk. Gösterdikleri misafirperverlik dolayı Salihli Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası