HABERLER  »  Turgutlu Devlet Hastanesine ultrasonoğrafi cihazı kazandırıldı

Turgutlu Devlet Hastanesine ultrasonoğrafi cihazı kazandırıldı

11 Kasım 2022 -


Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO), STK'lar ve hayırseverlerin girişimleri ile Turgutlu Devlet Hastanesine ultrasonoğrafi cihazı kazandırıldı.
Turgutlu Devlet Hastanesine Kadın doğum polikliniğinde kullanılacak mindray marka doppler ultrasonoğrafi cihazı ile gebelik takibi, kadın hastalıkları, erken teşhis – tedavi ve riskli gebelik takiplerinin yapılacağı öğrenildi.
Cihazın hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel, Ertan Un ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. sahibi Ertan Uysal’a teşekkür plaketi verildi.
Daha önceki katkılarından dolayı Bulvar Unlu Mamulleri - Restoran sahibi Mümtaz Dündar'a da plaketi takdim edildi.
Törende Turgutlu Sağlık Hizmetleri Yaptırma Yaşatma Geliştirme Derneği Başkanı Cengiz Çıkıkcı, Başhekim Op.Dr. Murat Özşahin’in yanı sıra hastane yöneticileri de yer aldı.
Başhekim Op.Dr. Özşahin, büyük katkıları için dernek başkanı Cengiz Çıkıkcı’ya ve oda başkanları ve hayırsever Uysal’a teşekkür ederek, “Kadın Doğum Polikliniğinde günlük ortalama 100 hastaya hizmet verecek olan ultrasonoğrafi cihazı ile gebelik takibi, kadın hastalıkları, erken teşhis-tedavi  ve riskli gebelik takipleri yapılarak, hizmet kalitemiz artırılacaktır.” dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın ise, “Hastanemiz başhekimi Özşahin ve dernek başkanı Cengiz Çıkıkcı’nın isteği üzerine biz paydaşlar olarak yardım etmek asli görevimizdi. Her zaman yardım etmeye hazırız. Biz hayra vesile olduk. İnşallah hastanemizi daha modern hale getireceğiz. Plaket için teşekkür ediyoruz. Cihazın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası