HABERLER  »  PALET RESİM GRUBUNDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

PALET RESİM GRUBUNDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

22.03.2019 - Geçtiğimiz günlerde Odamızın desteğiyle Karma Resim Sergisini açan Palet Resim Grubu, Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İlçemizde faaliyetlerini sürdüren, ilçenin kültür hayatına katkıda bulunan Palet Resim Grubu üyelerinin birbirinden güzel eserlerini geçtiğimiz günlerde Turgutlu halkının beğenisine sunarak, büyük bir takdir topladı.

Bu faaliyetlerin gerçekleşmesine destek veren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a teşekkürlerini ileten Palet Resim Grubu, Yıldız Kutluel tarafından yapılan tabloyu hediye olarak takdim etti.
Ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Palet Resim Grubuna çalışanlarında başarılar diledi.