HABERLER  »  PALET RESİM GRUBU KARMA RESİM SERGİSİNİ AÇTI

PALET RESİM GRUBU KARMA RESİM SERGİSİNİ AÇTI

15.03.2019 - Odamızın sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteklediği Palet Resim Grubu hazırlamış oldukları Karma Resim Sergisinin açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

İlçesinde faaliyetlerini Ruhan Kartalcan önderliğinde sürdüren, ilçenin kültür hayatına katkıda bulunan Palet Resim Grubu üyelerinin birbirinden güzel eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “Oda olarak destek verdik ama inanın ki bu desteği çok az verdiğime inanıyorum ben. Böyle güzel bir tablo ile karşılaşacağımı hiç tahmin etmiyordum.  Beklentilerimizin çok çok üstünde oldu. Yani bir profesyonel gibi çalışmışlar, mükemmel bir tablo çıkarmışlar. İnanın ben çok memnun oldum. Buradaki hanımefendiler evlerinde oturmadılar, hiçbir çıkar beklemediler. İnşallah bu tabloları sattıklarında da fakir çocuklarımıza, engelliler okullarına yardımda bulunacaklar. Onun için çok güzel. Ben Ticaret ve Sanayi Odası olarak onlara tüm kapılarımı açtım. Kadın girişimciler olarak çok büyük bir emek verdiler. Eşit bir şekilde birimiz hepimiz, hepimiz birimiz olarak hareket ettiler. Turgutlulu kadınlar evde oturmasın. Gelsinler, buradaki tabloları görsünler.” dedi.  

Palet Resim Grubu adına konuşan Ruhan Kartalcan ise: “Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Önceleri belediyemiz bize çok destek oldu, yıllarca orada kursa gittik. Sonra biz de bir atölye açalım dedik ve Faruk Bey’in kapısını çaldık. O da sağ olsun yardım etti. Çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler, sergideki resimleri tek tek inceleyerek eser sahiplerini tebrik ettiler. Sergiden elde edilecek gelirlerle yardıma muhtaç çocuklara ve engelliler okullarına yardımda bulunulacağı belirtildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası