HABERLER  »  TUTSO Başkanı Aydın, Turgutlu OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına Katıldı

TUTSO Başkanı Aydın, Turgutlu OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına Katıldı

27 Ocak 2023 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nin müteşebbis heyet toplantısına katıldı.
Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'nin geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı sonrasında, müteşebbis heyet Manisa Vali Yardımcısı Nihat Kaynar başkanlığında Turgutlu Belediyesi şehir meclisi salonunda toplandı.
Yapılan toplantıda görev dağılımı yapılırken, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Hasan Yaman ve Barış Erbaş ile birlikte OSB Üst Kurul temsilciliğine seçildi.
Turgutlu OSB'nin görev dağılımı ise şu şekilde oldu;
Müteşebbis heyet; Nihat Kaynar, Çetin Akın, Bilgehan Demirdöver, Elif Nahide Akduman, Hamiz Özer, Kemal Şahin, A. Kirami Kılınç, Mustafa Dinçdibek, Narin Balkan, Saffet Eygi, Türker Ahtıkalmaz, Hüseyin Maliz, Barış Erbaş, Hasan Eryaman ve Faruk Aydın.
Yönetim Kurulu; Hami Özer, Hüseyin Maliz, Bilgehan Demirdöver, Elif Nahide Akduman ve Mustafa Tunçdibek.
Denetim Kurulu; Narin Baklan, A. Kirami Kılınç
OSB Üst Kurul temsilcileri; Faruk Aydın, Hasan Yaman, Barış Erbaş.