HABERLER  »  ODAMIZ 2019 YILI SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ODAMIZ 2019 YILI SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

30.12.2019- Odamız Aralık ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.
2019 yılındaki son toplantının açılış konuşmasını yapan Semizler, 2020 yılının ülkemiz adına hayırlar getirmesini diledi. 
Ardından Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında 2020 yılı bütçesinin 2 milyon 200 olarak belirlenmesi meclis üyelerinin oylaması ile kabul edildi. 
Meclis gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Sayın Başkan ; Değerli Üyeler 2019 yılının son toplantısına Hoş geldiniz;
2020 yılının ilçemize, ülkemize sağlık, mutluluk, bol kazanç ve huzur getirmesi en büyük temennimiz.
2019 yılı Ekonomimiz için geçen zor bir yıl oldu  2019' un ikinci yarısından itibaren faizlerdeki düşüş trendinin de desteğiyle artan iç talebin katkısıyla, yılı daha pozitif bir tablo ile bitirdiğimizi söyleyebiliriz. Ekonomimiz yeniden büyüme trendine girdi. Umarız bu pozitif etki 2020 yılı içerisinde devam eder ve büyüme trendimizi sürdürürüz.
Değerli Üyeler Geçtiğimiz Cuma günü Türkiye’nin Otomobilinin Gebze’de tanıtımı yapıldı. TOBB başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde başlayan ve Cumhurbaşkanımızın himayelerinde yürütülen bu süreçte Milli ve Yerli otomobillerimizin örnek modelleri görücüye çıktı. Başkanımızı ve ekibi tebrik etmek istiyorum kısa bir sürede hızlı yol kat ettiler. Otomobil üretiminde küresel bir marka yakalamak istiyoruz. Bir an önce seri üretimin başlamasını ve  milli otomobilimizi yollar da görmek istiyoruz.
Değerli Üyeler Üyelerimizden gelen istek ve talep doğrultusunda Kişisel verilerin Korunması Kanunu Kapsamında veri sorumlularının sicile kayıt sorumluluğunda süre uzatımı yapıldı ve süre 30.06.2020 tarihine uzatıldı. Yine 2.el Otomobil alımları ile ilgili süre 31.08.2020 tarihine uzatıldı.
Değerli Üyeler Aralık Ayı İçerisinde Makine Sanayi kümelenmesi kapsamında Danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirildik aynı zamanda e-fatura konusunda ve kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında bilgilendirme toplantıları düzenledik. Güncel ve üyelerimizi ilgilendiren konularda çalışmalarımız devam ediyor.
Değerli Üyeler 2020-2024 yıllarını içerir stratejik planlama çalışmalarımıza başladık. Siz değerli Meclis Üyelerimiz, Meslek komitelerimiz , üyelerimiz ve paydaşlarımızla önümüzdeki 5 yıllık faaliyetlerimizi planlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Yapılacak çalışmalara etkin katılımınız ve destekleriniz bizlere yöne verecektir.
Değerli Üyeler 2020 yılı bütçemizi 2.200.000. TL gelir ve 2.200.000.Tl gider bütçesi olmak üzere denk bütçe olarak hazırladık. Hizmet ücretlerimizde % 10 luk bir artış öngördük ancak artan kira gelirlerimize de bağlı olarak toplam bütçemizi %15 artırdık. Bütçemizin odamıza ve üyelerimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi
2019 yılının son meclis toplantısı dilek temenniler bölümünün ardından Meclis Başkanı Yavuz Semizler tarafından meclis üyelerine teşekkür ederek sona erdi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası