HABERLER  »  ODAMIZIN YENİ GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

ODAMIZIN YENİ GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

15.12.2015 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın İŞKUR desteği ve KOSGEB işbirliği ile 16.sı düzenlenecek olan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılacak olan girişimci adaylarının belirlenmesi için 10.12.2015 Perşembe günü mülakatlar gerçekleştirildi.

Görüşmeye, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, KOSGEB Turgutlu Temsilcisi Mehmet Hacıoğlu, Manisa İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Aydın Topaç ve Mehmet Arif Okuyan ile Girişimcilik Eğitmeni Pınar Adanalı  katıldı. Görüşmede yeni girişimci adaylarına bu eğitim programı sonrası sağlanacak destekler ve yöntemleri hakkında bilgiler verilirken, adayların girişimcilik potansiyelleri değerlendirildi. 

Mülakatlara toplam 173 girişimci adayı katıldı. Bu başvuru sahiplerinden uygun bulunan 25 kişi, 14.12.2015 Pazartesi günü başlayan eğitimlere katılmaya hak kazandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı değerlendirmede; “Talebin yoğun olması nedeniyle yönetim kurulu olarak, ocak ayı içerisinde bir girişimcilik eğitimi daha açma kararı aldık. Ülkenin ekonomik dinamiğinin girişimciler olduğu bilinciyle gelen talepler doğrultusunda eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası