HABERLER  »  ODAMIZIN YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

ODAMIZIN YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

30.10.2014 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 12.si düzenlenecek olan KOSGEB Girişimcilik Eğitimine katılacak olan girişimci adaylarının belirlenmesi için 30.10.2014 Perşembe günü mülakatlar gerçekleştirildi.

Görüşmeye, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, KOSGEB Turgutlu Temsilcisi Mehmet Hacıoğlu ve Girişimcilik Eğitmeni Pınar Adanalı  katıldı. Görüşmede yeni girişimci adaylarına bu eğitim programı sonrası sağlanacak destekler ve yöntemleri hakkında bilgiler verilirken, adayların girişimcilik potansiyelleri değerlendirildi. 

Mülakatlara toplam 66 girişimci adayı katıldı. Bu başvuru sahiplerinden uygun bulunan 30 kişi, 03.11.2014 Pazartesi günü başlayacak eğitimlere katılmaya hak kazandı.

Girişimcilik kültürünün ülke genelinde yaygınlaştırılmasını gerektiğini söyleyen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bu bilinçle oda olarak bu yıl içerisindeki dördüncü, toplamda ise on ikinci girişimcilik eğitimini düzenliyoruz. 3 Kasım pazartesi günü başlayacak olan eğitimlerimiz 13 Kasım günü tamamlanacaktır. Eğitimi başarıyla tamamlayıp girişimcilik sertifikasını alan ve iş yerini açan girişimcilerimize KOSGEB tarafından 30 bin hibe ve 70 bin ilk iki yılı ödemesiz dört yıl vadeli faizsiz ve komisyonsuz geri ödemeli destek verilecektir.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası