HABERLER  »  ODAMIZIN ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZIN ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

26.02.2018 - Odamız Şubat ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, gündem maddeleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “ Girişimcilik eğitimlerimiz bir yenisine bugün itibari ile başladık.12 Martta tekrar bir eğitim daha düzenleyeceğiz hedefimiz her ay en az bir girişimcilik eğitimini odamızda tamamlamak.
1-2 Mart tarihlerinde dış ticaret istihbarat eğitimlerimiz gerçekleşecek, dış ticarette yeni trend ve önemli bir durum olan istihbaratın önemine binaen ihracatçı üyelerimize dönük düzenlediğimiz bu eğitim ile ilçemizdeki ihracatın ivme kazanmasını bekliyoruz.

19 Nisan -22 Nisan tarihleri arasında Hollanda’ya iş gezisi düzenliyoruz. Hayvancılık üzerine teknik bir gezi programı düzenledik bu sektördeki üyelerimizi teknik inceleme gezimize bekliyoruz.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak üyelerimizin sanayicimiz ve ticaret erbabımızın sorunlarını dinliyor,  çözüm önerileri sunuyor, çözüm için ilgili mercilere müracaat ediyor gerekirse yasa değişiklikleri için çabalıyoruz. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan ve iş dünyasının gerçek temsilcileri olarak TOBB çatısı altında üyelerimizin sorunlarını aşmalarını daha iyi koşullarda iş yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar kapsamında önümüzdeki dönemde önemli gelişmeler ve destekler var bir çok sorunumuza siz değerli meclis üyelerimizin de destekleri ile çözüme kavuşturduk.

Nefes Kredisini yine ilçemizde başlatmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu hususta gelecek haftalar içerisinde üyelerimize çok uygun koşullarda kredi imkanı yaratmış olacağız.” dedi.

TOBB tarafından İstihdam ve Çalışma Hayatıyla ilgili yapılan çalışmaların yer aldığı bilgilendirme sunumu Genel Sekreter Nevzat Avcı tarafından Meclis Üyelerine aktarıldı.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası