HABERLER  »  ODAMIZIN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZIN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

25.06.2018 - Odamız Haziran ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, gündem maddeleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde ülkemiz seçimlere katılım oranı ile adeta bir demokrasi dersi vermiş ve güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur.

Yapılan seçimler ile Milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir. Halkın oyunun tamamına yakınının Meclis'te temsil edilecek olması sevindiricidir.

Seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakını tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi halkımız tercihini göstermiş ve gerekli uyarılarını vermiştir. Bugün geldiğimiz durum itibari ile Ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat yakalanmıştır.

Değerli Üyeler Manisa ilimiz bildiğiniz gibi 10 milletvekili ile temsil edilmekte 5 AK Parti 3 CHP 1 MHP 1 İYİ parti olarak sonuçlanan Manisa milletvekili dağılımında seçilen tüm milletvekillerimizi buradan bir kez daha tebrik eder yapacakları görevlerin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Özellikle CHP 3. Sıra milletvekili adayı olarak seçilen aynı zamanda odamız üyesi olan Bekir Başevirgen arkadaşımızın milletvekili seçilmesi ilçemiz açısından bir kazanımdır. Kendisini buradan bir kez daha tebrik ediyorum.

Artık Tüm Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etme zamanıdır.” Bu hususta Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal kültürel ve ekonomik büyüme hedeflerinin gerçekleşmesi için dün olduğu gibi bugünde kararlı bir şekilde ve  var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası