HABERLER  »  ODAMIZIN GELENEKSEL GIDA YARDIMI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

ODAMIZIN GELENEKSEL GIDA YARDIMI SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

10.05.2019 - Odamızın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile her yıl geleneksel olarak yürüttüğü gıda yardımı bu yıl da mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor.

Gıda yardımları, ilçemiz mahalle muhtarları, odamız meclis üyeleri ve ilgili kurumlar aracılığıyla Turgutlu ve Ahmetli’de belirlen yaklaşık 800 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılıyor.

Her yıl geleneksel hale gelen gıda yardımlarıyla ilgili değerlendirme de bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa katkıda bulunmak için çalışıyoruz.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu mübarek Ramazan ayında da yardımda bulunmamıza öncülük eden TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.