HABERLER  »  ODAMIZIN ENERJİ GÜNEŞTİR PROJESİ İHALESİ YAPILDI

ODAMIZIN ENERJİ GÜNEŞTİR PROJESİ İHALESİ YAPILDI

08.09.2014- Odamızın, Zafer Kalkınma Ajansı Mali destek programı kapsamında kabul edilen projesi Enerji Güneştir ’in yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

60 kW Çatı Uygulamalı Şebeke Bağlantılı Fotovoltaik Güç Sistemi Yapım İşi için toplam 1 adet teklif verilmiş ve bu tekliflerin 1 adedi geçerli sayılmıştır. Söz konusu iş Açık ihale usulü ile 02.09.2014 tarihinde KDV Dâhil 305.000,00 TL bedelle “RA Alternatif Enerji Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Özel Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi” ne ihale edilmiştir.

İhaleyi kazanan firmayla 08.09.2014 tarihinde sözleşme imzalandı.

Yapım işi ihalesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘yenilenebilir enerji kaynağı olan güneşten elektrik üretmek için hazırlamış olduğumuz ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen projemizin yapım işi için ihaleyi gerçekleştirdik. İhaleyi alan firmanın hayırlısıyla işi tamamlaması dilerim. Proje tamamlandığında, güneşin tükenmez enerjisinden yaralanarak ve sabit bir maliyetle hizmet binamızın elektrik ihtiyacını karşılıyor olacağız’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası