HABERLER  »  ODAMIZIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

ODAMIZIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

20.11.2015 - Odamız, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü ile birlikte yürüttüğü eğitim programlarının ilk etabını tamamladı.

Alçak Gerilim Şalt Cihazları ve Sanayideki Kullanım Alanları, Yeni Nesil Kesici Takımlar, Meslek hastalıkları ve iş kazaları, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Yönetmelikler, adı altında yoğunlaşan eğitimleri gerçekleşti.

Eğitimler 8 Aralıkta Odamız Konferans salonunda saat 14:00 de eğitmen İlhan KILIÇ – Boğaziçi CAD-CAM A.Ş. tarafından verilecek olan “Çok Eksenli Programlamada İleri Programlama Örnekleri” eğitimi ile devam edecek.

Tüm Turgutluluları eğitimlere beklediğini belirten Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Amacımız Turgutlu halkının bilinçlenmesini sağlamak özellikle sanayi sektöründe çalışan sanayicimizi ve vatandaşlarımızı eğitimlere bekliyoruz” dedi.