HABERLER  »  ODAMIZDAN YAŞAR COŞKUN A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ODAMIZDAN YAŞAR COŞKUN A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06.09.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan yer aldı. 

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Genel Müdür Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Aydın, “Yaşar Coşkun bütün Manisa’da tanınan bir kişi. Manisa Ticaret Sanayi Odası’nda da kendisiyle birlikte çalışma fırsatı bulmuştuk. Daha o zamanlardan Yaşar Hoca’mızın Manisa için ne kadar önemli bir figür olduğu ortadaydı. Eğitimci geçmişi, sistematik çalışma prensibiyle Manisa’ya çok şey katacağından eminiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu anlamlı görevi yürütmeye başlayan Hocamıza başarılar diliyoruz. Allah yardımcısı olsun” dedi.

Turgutlu’ya yaptığımız çalışmalar ilçemizin ekonomisini de canlandıracak

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyareti kapsamıyla yapılan ziyaretlerin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Coşkun, “Faruk Aydın ve Yönetimine bu anlamlı ve nazik ziyareti için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Manisa’mız 17 ilçesiyle büyüyecek. Turgutlu’ya çok önemli bir atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Tesisteki çalışmaların yüzde 50’si tamamlandı. İlçemizde altyapı hamlesi de başlattık. İlerleyen dönemde Turgutlu’nun çehresi bambaşka olacak. Bu çalışmalar ilçemizi ekonomik anlamda da canlandıracaktır. Elbirliğiyle Manisa için çalışacağız” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası