HABERLER  »  ODAMIZDAN İSTANBUL YAPI FUARINA ZİYARET

ODAMIZDAN İSTANBUL YAPI FUARINA ZİYARET

14.05.2018 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin en büyük ve kapsamlı yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL’ a 12.04.2018 günü 10. Meslek Grubuna kayıtlı üyeleri ve Celal Bayar Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi.

1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmıştır. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Yeni Salonlar ve Açık Alan ile Toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.000'in üzerinde katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

Fuar hakkında görüşlerini bildiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “ İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin sektördeki yenilikleri yakından takip etmeleri açısından fuarlara katılmanın çok önemli olduğunu belirterek, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara sektör üyeleriyle katılımlarının devam edeceğini söyledi” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası